Var vänder jag mig om jag har frågor eller synpunkter på appen?

Har du frågor om appens funktionalitet är du välkommen att mejla till app@nwt.se.

Om du har synpunkter på appen eller förslag på hur vi kan förbättra den, då får du jättegärna höra av dig till oss på feedback@nwt.se.

Har du andra frågor gällande din prenumeration är du välkommen att kontakta kundservice.

Behöver du hjälp med att komma igång, eller hur du använder appen, vänligen se vår guide, Kom igång med vår app.