Kom igång med vår nyhetsapp

Med vår nyhetsapp och en PLUS-prenumeration har du alltid tillgång till vårt nyhetsflöde som uppdateras dagligen. Har du en Digital- eller Komplett-prenumeration (papperstidning) får du förutom tillgång till de låsta PLUS-artiklarna även tillgång till e-tidningen.

Om du har en prenumeration hos oss men inte ett digital konto så måste du först registrera dig. Detta gör du genom att anmäla en e-postadress, samt väljer ett lösenord som du använder för att logga in på vår nyhetssajt samt i våra appar. För mer information, vänligen se här.

Om du har ett digitalt konto hos oss med en aktiv prenumeration och vill komma igång, börja med att ladda hem nyhetsappen. Nedan hittar du direktlänkar till alla våra tillgängliga nyhetsappar på motsvarande butik. Vänligen välj den nyhetsapp som motsvarar din prenumeration.

Om du stött på tekniska problem och behöver hjälp, vänligen se våra Vanliga frågor och svar. Och du vet väl om att du enkelt kan begära att få ett nytt lösenord genom att gå till Glömt ditt lösenord på vår kundserviceportal? Om du har synpunkter på nyhetsappen eller förslag på hur vi kan förbättra den, då får du jättegärna höra av dig till oss på feedback@nwt.se.

Hur du använder nyhetsappen

Efter installation, vänligen följ guiden nedan för att logga in och börja orientera dig. Observera att detta är en övergripande guide, så färger och utseende kan skilja sig mellan apparna.

1. Klicka på profilsymbolen i det övre högra hörnet.

2. Fyll i e-postadressen och lösenordet du registrerat hos oss.

3. Om du lyckats med din inloggning är profilsymbolen nu blå i färgen.

4. Under Följ kontrollerar du själv inom vilka områden du önskar få Push-notiser.

5. Du bläddrar enkelt bland områden genom att klicka i rullistan i det vänstra hörnet.

6. I menyraden i botten hittar du nya funktioner som Sport, Sök, och som tidigare e-tidningen.

eller…

Följ video om hur du loggar in i din nyhetsapp