Jag har bytt mejladress och nu kan jag inte längre logga in, vad ska jag göra?

Om du bytt e-postadress och vill använda den för att logga in på vår sajt, i e-tidningen och/eller nyhetsappen så behöver du uppdatera den på Mitt Konto.

Du når mitt konto genom att logga in på vår hemsida och klicka på profilikonen i det högra hörnet. Alternativt kan du gå direkt till Mitt konto via denna länk. Du loggar in med den e-postadress och lösenord du angav när du skapade ett konto hos oss.

Väl där kan du under fliken ”Kontoöversikt” ange den e-postadress du i framtiden önskar använda för att logga in hos oss. Glöm inte att trycka på Spara efter att du angett din nya e-postadress.