Hur delar jag min prenumeration till en familjemedlem?

Familjedelning ingår i alla våra paket.

Så här familjedelar du:

1. Gå in på karlskogatidning.se
  2. Klicka på logga in i längst till höger i menyn. Om du redan är inloggad eller när du sedan loggat in står det inte längre logga in, istället ser du den här symbolen
  3. Håll muspekaren över symbolen, kolla till vänster och klicka på ”inställningar”
  4. Nu är du inne i ditt konto. Klicka på fliken ”prenumerationer”. På din prenumeration ser du denna symbol och ”dela paket” . Klicka där och fyll sedan i den/ de familjemedlemmar i samma du vill dela din prenumeration med. Du kan dela till tre familjemedlemmar inom samma hushåll.