Få hjälp med ditt digitala konto!

Få hjälp med inloggning och aktivering av ditt digitala konto!

Träffa oss på minimässan om betalningar och digitala lösningar i Degerfors den 26 mars. Ta med din telefon eller surfplatta så hjälper vi dig med inloggning och digital läsning av tidningen.

När: 26 mars 12.00-16.00
Var: Folkets Hus, Tunet. Medborgargatan 11 i Degerfors.

Varför ska du ha ett digitalt konto?
Ett digitalt konto ingår i din pappersprenumeration och det finns flera fördelar, se nedan:

I vår monter kan du även vara med och tävla om en lunchbuffé på Degernäs Herrgård för två personer (värde 330 kr).

Tävlingen sker i samarbete med Degernäs Herrgård.